Legényélet

A legényélet szépségei és árnyoldalai. Visszajöttem és írom tovább, most épp kicsit lelkizősebben, cummogós-véresen, beflesselve mint állat... A 3D-s valóságot játékosan bekavarom álmokkal, meditációs élményekkel és íme, tálalva a bizarr végeredmény. Fantasykedvelők és pszichomókusok előnyben. ;-) Aki meg készpénznek veszi és ez alapján ítél meg, annak azt üzenem, hogy belülről mindenki piros! :-)

Utolsó kommentek

  • anyacska7: Ez igen. Tisztán és öszintén kimondva. De azért milyen lenne a világod nélkülünk? Szerintem sötét.... (2011.05.15. 14:46) Szex és nőuralom
  • anyacska7: adjatok gyorsan egy kötelet! (2011.05.15. 14:39) Szinglitópia
  • Kilences: @Dinna: Tetszenek a video-kommentjeid! :-) (2010.11.30. 18:10) Szinglitópia
  • Dinna: ...a gépesített világunkba, mindig van egy porszem ami "beakad" morális és erkölcsi értelemben a g... (2010.11.30. 05:50) Szinglitópia
  • Kilences: Nagy az öröm! Szerdán kikerült ez a poszt a blog.hu címlapjára. A napi 10-es látogatottság hirtele... (2010.11.27. 19:31) Szex és nőuralom
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • anyacska7: Ez igen. Tisztán és öszintén kimondva. De azért milyen lenne a világod nélkülünk? Szerintem sötét.... (2011.05.15. 14:46) Szex és nőuralom
  • anyacska7: adjatok gyorsan egy kötelet! (2011.05.15. 14:39) Szinglitópia
  • Sutak: @Kilences: Nem hiszem, hogy vitatkoznánk. :) Én nem olyan vagyok. Kifejezetten szeretem a tőlem el... (2010.11.13. 18:01) A semmi ágán
  • Kilences: @Dinna: Megijedt, de azért van némi rálátása a világomra, hisz' meglátott. (2010.11.02. 19:01) A lebukás
  • Dinna: ...percekig ülök, és villog a kurzorom,...várok várok várok, majd egy két perc elteltével lelkem ... (2010.10.30. 06:05) Hazaszeretet és bátorság

Reszeltképű állat a babám

2009.06.28. 21:42 Kilences

Félelmetes az a rengeteg erő, ami a káoszt mozgatja. Hol ide, hol oda húz, mint egy vad folyó. Nem tudok tenni ellene semmit. Csak elragad és én csak átélem az elragadtatást. Ezt mai, öntudatos, civilizált férfiként leírni szentségtörés, de minimum diliház :-) Pedig meg kell élni mindent – azt mondom – mert úgy hiteles. Drogról a drogos, gyilkosságról a gyilkos, szeretetről a szerető tud hitelesen beszélni. Nekem is lesz mit mesélni az unokáknak – már ha lesznek egyáltalán :-) Mert a megvilágosodás semmije felé tartva a káoszon át vezet az utam. Tézis-antitézis-szintézis – mondta Hegel bácsi anno – és lőn: Olíviát keresve Olivért találtam.
 
Mostanában nehéz idők járnak az élet napos oldalán békésen sörözgető legényekre. Gondolok itt a női emancipuncipáció előrehaladására a lenini úton, az osztályharcra, mely a férfiak és nők viszonyát mára hadiállapottá változtatta. Én speciel totál összezavarodom ettől a témától, rosszakat vagy bizarr furcsaságokat álmodom és idegen városok utcáit járva legényhez méltatlan kalandokba keverem magam :-) Így csapódtam egy bizonyosan bohém, ámde bizonytalan nemi identitású egyénekből verbuválódott alkalmi társaságba. Ha a nők hülyék és nem barátkoznak velünk, akkor barátkozunk mi egymással. Ők is azzal jönnek, hogy egy férfi sose érti őket meg úgy mint egy nő. Abba persze nem gondolnak bele, hogy ez fordítva is így van. :-)
 
Szóval Olivérrel férfiasan hol máshol, mint egy autós fórumon futottam össze. Véres vitát pörgettünk arról, hogy a Volvo vagy a Saab képviseli-e jobban a svéd életérzést. A vita hevében a „gyere ki a hóra, szétütöm a pofikádat” kijelentést a „lesörözlek a Szimplában” követte, ami elég nagy truváj volt ahhoz, hogy ismét nyakamba vegyem kishazánk galambszaros nagyvárosát és revánsot vegyek a kihívón.
 
A sörözés sajnos nem sikerült valami fényesen és ezúttal a Saab nyert, ám a hangulat csak ezután hágott a tetőfokára. Olivérről kiderült, hogy egyébként Olívia, transznevén pedig Liv és még nálam is jobban szokta bosszantani a nyárspolgárokat. A csávó egy külön esettanulmány :-) Öltözködésében és viselkedésében keverednek a metroszexuális és transszexuális jegyek: padlizsánszínű cowboycsizma, rémisztően szűk farmer plusz izompóló kombó, pornósztár napszemó és David Bowie frizura. De a többi srác se marad el: púder, pillakiemelés, gyöngyházas körömlakk – ja, ezeket ráadásul csak később vettem észre! Jesszus, hova kerültem én? De énekeltük a „Ja woll, ja woll, Ich liebe alcohol” refrénű nótát, folytattuk a fórumon kezdett véresszájú beszólogatást, egymásra licitálva a többiekkel, s mindenhova benéztünk, ahol sok embert láttunk meghitten egy kupacban. Körbetáncoltunk egy szerelmespárt, ordibáltuk, hogy: „Hogy készíted a nyárspolgárt? Nyársra tűzöm a kispolgárt!” és közben erőteljes csipőmozgással jeleztük ennek másodlagos jelentését.
 
Aztán most jön amibe nem kellett volna kezdenem, de innentől már történelem: a „Hogy kell a pinát felizgatni és lelohasztani 10 másodperc alatt” c. játék. Kiszúrok egy csajt aki szembejön és kezdődik a szemezés, de közben Liv megfogja a seggem, vagy belecsókol a nyakamba, stb. A többiek mögöttünk jöttek és iszonyú jót szórakoztak a lelohasztott csajok arckifejezésein. Viszont a játék kezdett eldurvulni és valahol kódolva volt, hogy ennek sírás lesz a vége.
 
Az is lett. Egyre jobban összekeveredtünk, együtt aludtunk el és reggel olyan simogatásra ébredtem, amilyet nőtől tényleg nem kaptam még. De ami neki egyértelmű volt, az bennem kétértelmű. Egy hónapja eláraszt a közöny belülről. Nem érzek semmit senki iránt. Kisöprődik belőlem a szenvedély, hideg vagyok mint a jég. És most itt van valaki, aki érti a mókát, egy húron pendülünk, mondhatni tökéletes partner, egyetlen aprócska dolgot kivéve, hogy a pisztolyát a zsebében felejtette :-) Csupán ennyi. Felmelegített, de lényegében nem vagyok meleg. Felizgatott, de hosszabb távon nem bírnám. És még sok „de”... Sírással végződött ez a rövid barátság. Nem először jártam így.
 
A fiúkkal nem megy, így hát be kell érnem a lányokkal... :-)
 
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legeny.blog.hu/api/trackback/id/tr961214326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krinyó 2009.06.29. 10:54:11

Szóval most homoerotikus vagy erotikus de homo?

Ha Olivia elbújt vagy meg sem jelent, miért ne lehetne Olivér? A nemek közti különbség már alig látszik! Ha a pasi lehet metroszexuális és festheti a körmét, szempilláját, haját; a nő pedig öltözködhet férfiasan és boyfriend nadrágban járhat, akkor ki tudja megkülönböztetni őket? Végül csak a betömhető - betömnitudó különböztet meg minket, ami nem teljesen igaz, mert egy orvos bármikor varázsolhat a lyukból banánt, a banánból lyukat. Tehát mi marad a végén? Néhány heg és varrat fog minket megkülönböztetni?! A férfiak nők, a nők férfiak?
Ha már így állunk, miért ne tehetne boldoggá Olivér? Ez ma már nem jelent elkötelezettséget vagy irányultságot, csupán a renget út egyikének felfedezését.
Én tuti felhívnám Olivért egy Merci-BMW csatára ;)

Kilences 2009.06.29. 12:00:34

A női lelket nem lehet átoperálni. Engem meg az érdekel, mert férfi lelkem van. A szervek fölcserélhetők, a lélek marad. Olivér azért nem tud boldoggá tenni, mert benne nem találom meg soha a másik polaritásom. Ez a természet ősi alaptörvénye. Hatalmunkban áll megváltoztatni, de akkor vállalni kell a vele járó kavarodást és szopást (szó szerint :-)

Krinyó 2009.06.30. 19:48:30

Miből lehet tudni, hogy épp egy férfi vagy női lélekre van szükség? Te sem tudhatod: lehet, hogy egy férfi lelke nagyot lendítene, segítene, előrébb "taszítana" téged. És lehet, hogy engem meg egy nő lelke.
Attól, hogy alapból a női lelkek követője vagy, átmenetileg mindig lehet váltani. Nem mondom, hogy válts, csak néha érdemes elgondolkozni rajta... Szerintem.

Kilences 2009.07.03. 09:25:05

Az attól függ, buzi-e-vagy? :-)De komolyan: ha úgy adódik, hogy dajkálhatsz egy kisbabát, akkor tudni fogod a választ! Nemrég nagybácsi lettem és tanúsíthatom: felpuhított ez a kis lurkó. Sokat mókázunk és azt is jó hallani, ahogy sír. Jóba-rosszban... :-) Hiába, a természet utat tör a legkeményebb lelkekben is. :-)
süti beállítások módosítása