Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Legényélet

A legényélet szépségei és árnyoldalai. Visszajöttem és írom tovább, most épp kicsit lelkizősebben, cummogós-véresen, beflesselve mint állat... A 3D-s valóságot játékosan bekavarom álmokkal, meditációs élményekkel és íme, tálalva a bizarr végeredmény. Fantasykedvelők és pszichomókusok előnyben. ;-) Aki meg készpénznek veszi és ez alapján ítél meg, annak azt üzenem, hogy belülről mindenki piros! :-)

Utolsó kommentek

  • anyacska7: Ez igen. Tisztán és öszintén kimondva. De azért milyen lenne a világod nélkülünk? Szerintem sötét.... (2011.05.15. 14:46) Szex és nőuralom
  • anyacska7: adjatok gyorsan egy kötelet! (2011.05.15. 14:39) Szinglitópia
  • Kilences: @Dinna: Tetszenek a video-kommentjeid! :-) (2010.11.30. 18:10) Szinglitópia
  • Dinna: ...a gépesített világunkba, mindig van egy porszem ami "beakad" morális és erkölcsi értelemben a g... (2010.11.30. 05:50) Szinglitópia
  • Kilences: Nagy az öröm! Szerdán kikerült ez a poszt a blog.hu címlapjára. A napi 10-es látogatottság hirtele... (2010.11.27. 19:31) Szex és nőuralom
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • anyacska7: Ez igen. Tisztán és öszintén kimondva. De azért milyen lenne a világod nélkülünk? Szerintem sötét.... (2011.05.15. 14:46) Szex és nőuralom
  • anyacska7: adjatok gyorsan egy kötelet! (2011.05.15. 14:39) Szinglitópia
  • Sutak: @Kilences: Nem hiszem, hogy vitatkoznánk. :) Én nem olyan vagyok. Kifejezetten szeretem a tőlem el... (2010.11.13. 18:01) A semmi ágán
  • Kilences: @Dinna: Megijedt, de azért van némi rálátása a világomra, hisz' meglátott. (2010.11.02. 19:01) A lebukás
  • Dinna: ...percekig ülök, és villog a kurzorom,...várok várok várok, majd egy két perc elteltével lelkem ... (2010.10.30. 06:05) Hazaszeretet és bátorság

Szex és nőuralom

2010.11.24. 07:57 Kilences

Manapság nem kell paranoiásnak lennem ahhoz, hogy kijelentsem: már nem a férfiak irányítják a nyugati civilizációt. Tegyétek félre az esélyegyenlőségi rizsát, meg a gender-vakert, az csak a felszín! A lényeg szerintem az: hogyan és milyen körülmények között nevelődünk föl?
 
1. Megbántódás
 
A szerencsésebbeket nem az utca és nem a médiagépezet neveli, hanem a szüleik és pedagógusok. Ha jól visszagondolok, már a mi ovis csoportunkban is volt több gyerek, akinek elváltak a szülei. A lurkók anyura maradtak, apu csak a cechet fizette. Apáinkat úgy beszippantotta a munka világa, hogy ritkán láttuk őket. Oviban és a suliban többségében nők kényszerítettek bennünket a társadalom normáinak átvételére (na jó, nevezzük inkább oktatásnak). A feleléseken, vizsgákon, teszteken mind női elvárásoknak kellett megfelelnünk. A lányoknak jobban is ment a lecke. Nem csoda, hogy ennyi női kényszer hatására inkább nők lennénk, mint férfiak? Vagy metroszexuálisok, transszexuálisok, homoszexuálisok, aszexuálisok?
 
2. Kompenzálás
 
Nekem három lánytestvér jutott. :-) Két kamaszlány apám előző házasságából és egy kistesó. Már szinte felnőtt voltam, mikor öcsém született. A lányok hangja töltötte be a lakást, mind az apjuk kegyeiért versengtek. Szóval úgy éreztem, egész gyerekkoromat végigkísérte a domináns női világhoz való alkalmazkodás kényszere. Kicsit lágyabb, lányosabb kamasz voltam, de anyám puszijai elől elhúzódtam. Később néhány homokos kalandba is gabalyodtam, amikor füvet szívtam :-) Sokáig tartott, mire le tudtam vetni megbántottságomat és tudatosodott, mivel kompenzáltam magam. A serdülés vad fázisaiban a frusztrációt úgy oldottam, hogy szűk női ruhadarabokat loptam a tornaöltözőből vagy anyám szekrényéből és azokba öltözve vertem ki a farkam. Később pornófilmekből tudtam meg, hogy nem is vagyok egyedi eset, s ezt fétisnek hívják. :-)
 
3. Felismerés
 
Mára annyi maradt meg a fétisből, hogy szeretem a lányokat ruhástól felnyársalni, lehetőleg valami nem szokványos, vagy tiltott helyen (pl. mosókonyhában vagy közintézmény vécéjében). Szimbolikusan a ruha a női szerep páncélja, a tiltott helyek pedig a társadalmi szerepeket jelenítik meg. Az alkalmi szex a természet ösztönszerű egyensúlyát szimbolizálja a rám kényszerített (tanult) viselkedéssel szemben. A szexuális aktussal partneremet cinkostársnak kérem föl, hogy segítsen feloldani a női dominanciával szembeni frusztrációmat. Freud biztos belemagyarázná még az eredendő bűnt, de azt most hagyjuk :-)
 
Na, egész faszályos szexelemzés lett :-) Szoknyások mit szóltok? :-)
 

6 komment

Címkék: munka férfi szex tanulás gender esélyegyenlőség megfelelés domina tiltott frusztráció válás homoszexuális fétis metroszexuális elvált transszexuális domináns nőuralom cinkos aszexuális

A bejegyzés trackback címe:

https://legeny.blog.hu/api/trackback/id/tr112469532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.11.24. 16:13:53

hánemtom. Egy kicsit az egész ki van sarkítva. Egy kicsit meg van is benne valami. Na és amikor egy lányt megerőszakolt négy rendőr?
Engem igazán megerőszakolhatna négy rendőrnő.. egy hosszúhajú szőke, egy magas, egy nagymellű és egy vöröshajú zöldszemű...

komolyra fordítva pedig: szüleim elváltak, a szingli nagynéném nevelt fel, a barátnője segítségével. Sokat forogtam hát nők között kiskoromtól fogva. De mondjuk nem jutott eszembe soha melegíteni, igaz nem is füveztem. Jelenleg családom van, 1db feleségem, akihez 13 éve vagyok hűséges (asszem. Mindnki döntse el, melyik az "asszem" :) )

Kilences 2010.11.24. 20:05:51

@Laci Today: Kizárásos alapon a hűségre tippelnék. :-) Egyébként nem gondolod, hogy mókás szexuális fantáziád a négyféle szexi rendőrnővel kielégítetlenségre, ill. szexuális életed elszürkülésére utalhat?

Dinna 2010.11.27. 17:34:33

sok szeretettel...;)mert a nők már ide is beépültek...:)

www.youtube.com/watch?v=O-2paFdRw_U

Kilences 2010.11.27. 19:24:27

@Dinna: Szerepjáték? Találó és ingerlő :-) Helyesek a lányok és az a domina jelmez... :-o Milyenek lennének élőben? Pasikat reggeliznének az biztos :-)

Kilences 2010.11.27. 19:31:41

Nagy az öröm! Szerdán kikerült ez a poszt a blog.hu címlapjára. A napi 10-es látogatottság hirtelen 100-asra emelkedett :-) Azért nem rossz ez ahhoz képest, hogy csak a magam szórakoztatására gondolok, miközben írom :-)

anyacska7 2011.05.15. 14:46:59

Ez igen. Tisztán és öszintén kimondva. De azért milyen lenne a világod nélkülünk? Szerintem sötét. De azért tetszett az írásod, még ha nem is egyezik az én véleményemmel. Van benne némi igazság.
süti beállítások módosítása