Legényélet

A legényélet szépségei és árnyoldalai. Visszajöttem és írom tovább, most épp kicsit lelkizősebben, cummogós-véresen, beflesselve mint állat... A 3D-s valóságot játékosan bekavarom álmokkal, meditációs élményekkel és íme, tálalva a bizarr végeredmény. Fantasykedvelők és pszichomókusok előnyben. ;-) Aki meg készpénznek veszi és ez alapján ítél meg, annak azt üzenem, hogy belülről mindenki piros! :-)

Utolsó kommentek

  • anyacska7: Ez igen. Tisztán és öszintén kimondva. De azért milyen lenne a világod nélkülünk? Szerintem sötét.... (2011.05.15. 14:46) Szex és nőuralom
  • anyacska7: adjatok gyorsan egy kötelet! (2011.05.15. 14:39) Szinglitópia
  • Kilences: @Dinna: Tetszenek a video-kommentjeid! :-) (2010.11.30. 18:10) Szinglitópia
  • Dinna: ...a gépesített világunkba, mindig van egy porszem ami "beakad" morális és erkölcsi értelemben a g... (2010.11.30. 05:50) Szinglitópia
  • Kilences: Nagy az öröm! Szerdán kikerült ez a poszt a blog.hu címlapjára. A napi 10-es látogatottság hirtele... (2010.11.27. 19:31) Szex és nőuralom
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • anyacska7: Ez igen. Tisztán és öszintén kimondva. De azért milyen lenne a világod nélkülünk? Szerintem sötét.... (2011.05.15. 14:46) Szex és nőuralom
  • anyacska7: adjatok gyorsan egy kötelet! (2011.05.15. 14:39) Szinglitópia
  • Sutak: @Kilences: Nem hiszem, hogy vitatkoznánk. :) Én nem olyan vagyok. Kifejezetten szeretem a tőlem el... (2010.11.13. 18:01) A semmi ágán
  • Kilences: @Dinna: Megijedt, de azért van némi rálátása a világomra, hisz' meglátott. (2010.11.02. 19:01) A lebukás
  • Dinna: ...percekig ülök, és villog a kurzorom,...várok várok várok, majd egy két perc elteltével lelkem ... (2010.10.30. 06:05) Hazaszeretet és bátorság

Nem harap a pina!?

2009.05.09. 11:47 Kilences

Megboldogult Józsi bá, utcánk nagy öregje a legváratlanabb helyzetekben mindig beszólt valami jópofa szófordulatot. Az élet nagy dolgaiban sem rejtette véka alá bölcsességét a maga joviális stílusában. A cím is tőle van, evvel próbáta rávenni vénlegény fiát, Jocót a házasodásra.

Jocó rendes gyerek, jómunkásember, sok baráttal. Már jó előre elgondolta ezt a házasodás dolgot, de jóféle leány csak nem akadt. Sebaj, ott voltak a haverok, iszogattak, poénkodtak, járták a falusi diszkókat, élték boldog legényéletüket. A többieknek lassan bekötötték a fejét, egymást segítve kalákában építették fel egymásnak a családi házakat. Jocónak még legényként összejött a szép házikó. Már nem modhatták rá hogy lúzer - úgy elkapta az éppen aktuális barátnőt, mint más a náthát.

Megtartották hát a hetedhét határra szóló lagzit és jöhettek a munkás hétköznapok. Megszülettek a gyerekek, jöttek az első konfliktusok, elcsattantak az első pofonok, üvöltöztek, csapkodtak, sírtak, piáltak egészen a válóperig. Jocó egyre keményebben folytatta az ivást és elköltözött otthonról. Az asszony a gyerekekkel egyedül maradt, míg az egyik ügyvéd ki nem csalta tőle a házat is. Jocó munkanélküli lett és egyre lejjebb csúszott, már tartásdíjat se tudott fizetni. Mindenki rosszul járt.

Józsi bá ugyanis elfelejtette részletezni, mely esetekben nem harap a pina. Szegény Jocó erre jól rábaszott, jól leharapta neki. De ebben nemcsak a pina volt a ludas, hanem Jocó is!

***

Már számtalanszor jártam én is hasonlóképpen. Szerencsére nem járt ekkora drámával, nem maradtak utánunk sérült kisgyerekek. De néhány pina jól leharapta az enyémet is. A helyzetet annyira begyakoroltam, hogy képes vagyok minden harapás után visszanöveszteni a leharapott részeket.  - De gyík vagyok! :-))

Van, aki a "pinaharapást szőrével" megoldásra esküszik, de ennek hatékonyságában én már nem vagyok olyan biztos. Cseberből vederbe ugyebár. :-) Inkább meg kell erősödni és meg kell szelidíteni azt a pinát! Szeretni kell, akármilyen is. Ám mindig ébernek kell lenni, sose tudhatod, mikor támad. Sokszor ő se tudja, csak ráviszi az ösztön. Sok pina nagyon vadóc - ezek úgy harapnak, hogy közben még élvezed is. A szende kis puncikák meg elaltatják az éberséged és mire feleszmélsz, már nem maradt belőled semmi. :-)

A másik oldalon se rózsásabb a helyzet:

Ez a kiharapás a pinának se jó, őt is fölemészti. Amit kiharap, azzal nem tud sokat kezdeni, mert az a férfinak a férfi része: férfi princípium úgymond. :-) És azért harap, mert a nő fél a vadásztól és irigyli tőle a puskáját. A nő azzal harap, amit a legnagyobb becsben tart. Azt hiszi, hogy a vadászt csak ez az egy rész érdekli belőle. Na, hát akkor puff neki, tessék, megkapod bazmeg - és harap.

Meg tudom érteni ezt a szorongást, bizony nem lennék a pina helyében. Folyton meg kell harcolnia az olyan zavart egysejtűekkel, akik csak a húst akarják felzabálni, de félnek kockáztatni, bátorságot meríteni, kalandokra kelni, vállalni a fájdalmakat is.

Vannak olyan többsejtűek, akik vállalják ezeket, akiknek a nő felfedezésre váró, veszélyekkel és izgalmakkal teli buja vadon. Ha bejárjuk és megismerjük ezt a vadont, akkor az lassan körbeölel és befogad minket.

Kedves Makktársak!

Szeressétek hát a pinát! Simogassátok, szeretgessétek és mindig éreztessétek vele, hogy társai vagytok, hogy teljes egészében kell és nem részleteiben. Legyetek óvatosak és éberek, gyógyítsátok be a sebeiteket...

mert a pina nem esz meg, csak megkóstol! :-)

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legeny.blog.hu/api/trackback/id/tr941111284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Báttya 2009.05.19. 05:44:48

Pinaharapást szőrével :-)))) ez jó! De nem a pinával van a baj! Nem az a világ közepe. Nem a pina a válasz, sőt még a kérdések között sem szerepel! Legtöbbször a kígyó a saját farkába harap :-) Azért gondolunk mindig csak "arra", mert megtéveszt a pina és olyankor csak a farkunk végéig látunk.
Egy jótanács: mindig nézz a farkad elé! :-) Nagy a ködösítés, de ködös időben növeld a követési távolságot :-)

mozaik-mami 2010.03.12. 16:41:28

Ez hihetetlen.Nagyon okos vagy.Teljesen igazad van.

margotka 2010.03.30. 11:55:55

A mai napon elküldtem ezt a bejegyzést valakinek, aki fontos nekem. Azt hiszem használt is, vedd úgy, hogy ez volt a mai napi jó cselekedeted :) Megtört férfiszíveknek adsz visszaigazolást és megnyugvást :) puszi ;)

anyacska7 2010.08.29. 18:53:17

Nem harap a pina, na ez jó, még ilyet se hallottam. De gyászos ez az írás, hát nem értitek? A szeretet hiányzik nem a pina, a szeretet amit csak egy asszony adhat vagy vehet el tőletek. Egész életeteken végig kisér ez az asszonyi szeretet, amikor taknyos korodban átölel és megvigasztal, amikor büszkén néz rád, mert azt hiszi végre férfi lettél, pedig csak egy nagyranött ilyedt kölyök vagy, amikor úgy fogad ölébe mintha a világ közepe lennél, elhalmoz simogatással,amikor megajándékoz utoddal, hogy növelje ezzel is büszkeségedet, amikor ápol, simogat. Hát ezeket mind el lehet felejteni? Csak ennyi lenne? Nem harap a pina? Hát csak harapjon, ha az kell hozzá, hogy fájjon, ha az kell hozzá, hogy felébredj mély szendergésedből, vagy inkább önön sajnálatodból. Csak harapjon, mert talán azzal is jót tesz, néha kell az embernek egy két harapás...
süti beállítások módosítása